Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
atena
Bucataras din 09.01.2013
Separam prima data ouale si le punem in boluri mari. In bolul de albusuri punem sarea si batem la mixer pana se fac spuma si atunci cand ridicam bolul pe invers sa nu cada spuma. Apoi punem prima cana de zahar si amestecam iar cu mixerul...
mai multe
publicat la 09.01.2013
Set de 250 forme pentru briose
Lumanare parfumata
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Perie de pantofi
Pensula de patiserie
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:36
la 10:17
de - Andreea - 7
ieri la 23:40
de bucatarasa 1
ieri la 22:46
de Miha 9
ieri la 22:36
9 comentarii
de gaby_duceag 8
8 comentarii
7 comentarii
6 comentarii
11 voturi
9 voturi
8 voturi
7 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
mikidaniro 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sorinutza 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan pufos si simplu
Separam prima data ouale si le punem in boluri mari. In bolul de albusuri punem sarea si batem la mixer pana se fac spuma si atunci cand ridicam bolul pe invers sa nu cada spuma. Apoi punem prima cana de zahar si amestecam iar cu mixerul...