Ciorba de vara cu legume si hrisca
Postat de: Valclaudia in Ciorbeva invit la o portie de ciorba de post, absolut delicioasaCiteste continuarea
Ghiveci de legume
Postat de: Bunica in Mancaruri de postAm programat pentru prânz o friptura,dar n-aveam garnitură. Am scos tot ce aveam prin frigider și m-am apucat de treabă. A iesit un ghiveci foarte bun!Citeste continuarea
Ciorba de gaina cu smantana
Postat de: cristeena20 in Supe/CiorbeUna din ciorbele mele favorite, mereu apreciate de cei dragi mie.Citeste continuarea
Mix de legume
Postat de: caroline in Mancaruri de legumeAdor legumele...sub orice combinatie...si de aceasta data propun o reteta cu un mix de legume alaturi de pancetta crocanta...Citeste continuarea
Mazare cu ceapa verde si rosii
Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carneAm profitat de mazarea proaspat culeasa din gradina si am zis sa fac o mancarica rapida.Citeste continuarea
Frittata cu mazare
Postat de: Retete_Haplea in Aperitive / GarnituriBuna pentru orice moment al zileiCiteste continuarea
RAVIOLI ALLA BOSCAIOLA
Postat de: mihaelar63 in PasteDin nou un preparat ce se gateste rapid care m-a uimit prin simplitatea pregatirii si prin gustul deosebit . Este unul dintre acelea care le-as pune in meniul restaurantului meu .Citeste continuarea
Salata de boeuf sau Salata ruseasca...
Postat de: ctlina in SalateSalata de boeuf este un fel de mâncare tradițional românesc derivat din salata rusească, numită și Olivier. Este un fel de mâncare care acompaniază mesele românilor în ocazii festive....Citeste continuarea
Orez Cantonez- Chinezesc
Postat de: ctlina in PorcEste o reteta autentica din China de pe blogul lui Margot, numai un pic adaptata ..... Relativ simpla, aceasta reteta solicită o taiere minutioasa a produselor si un gătit in mai multe etape.Citeste continuarea
Spaghete cu pancetta si mazare
Postat de: gurita_ta2005 in SpaghetePancetta este un tip de sunca italieneasca neafumata. Se prepara din burta de porc, sarata si condimentata cu piper, nucsoara, chimen si usturoi si pusa la uscat pentru trei luni.Citeste continuarea