Ciorba de vara cu legume si hrisca

de Valclaudia in Ciorbe, 15 Aug 2015 | 6937 vizualizari

 

va invit la o portie de ciorba de post, absolut delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov marisor
  • 1 ardei gras galben/portocaliu
  • 1 mana pastai proaspat culese
  • 1 mana de boabe de fasole scoase din pastai
  • 1 conserva boabe de mazare
  • sare si piper dupa gust
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 3 rosii mari de gradina,foarte coapte
  • 100 gr. boabe de hrisca
  • 2,5l apa plata rece
  • marar si patrunjel verde dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vara cu legume si hrisca:

Curatam si spalam legumele.

Punem uleiul in oala, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat bucati.

Lasam la calit 2-3 minute.

Adaugammorcovul feliat, pastaile rupte bucati, boabele de fasole scoase din pastai , presaram sare si piper dupa gust.

Lasam sa se caleasca legumele cca 5 minute, adaugam rosiile trecute prin robot si apa plata si lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele.

Adaugam hrisca clatita in apa rece si mazarea scursa din conserva.

Mai fierbem ciorba 15 minute la foc potrivit.

Presaram marar verde si patrunjel proaspat cules si tocat, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vara cu legume si hrisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta