Patate duchesse

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2009 | 6886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 50 g unt
  • 50 g telemea
  • 1 ou
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patate duchesse:

Cartofii ii fierbem in apa cu sare, cu coaja sau curatati, dupa preferinta.

Scurgem apa si sfaramam cartofii. Adaugam untul, telemeaua data pe razatoarea cu ochiuri mici, sare, piper si boia de ardei, dupa gust. Adaugam oul si amestecam bine, pana la omogenizare.

Spritam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc putin.

Se servesc calde.

Idee preluata de la Daniela.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patate duchesse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

ANCA 1

18.12.2009, 15:49

sunt in executie, dar eu am adaugat un plus: 2 linguri smantana si o mana de praz!

Adinacarla 1

01.02.2010, 13:29

arata excelent...trebuie sa incerc si eu

elena1988 1

04.03.2011, 10:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu varza acra si cartofi