Aperitiv spirale cu branza si sunca

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2021 | 7333 vizualizari

 

 Am avut pe stoc un pachet de foietaj. Pentru ca am fost vizitata de rude, repede -repede am pus de niste spirale rasucite, dar si imbunatatite cu sunca si branza.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj 800 gr
  • 200 gr branza burduf
  • 200 gr sunca de Praga
  • 4 linguri cu varf de ketchup picant
  • 1 lingura seminte negrilica[chimen negru ]
  • 1 lingura susan
  • 1 galbenus
  • 1 lingura iaurt
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv spirale cu branza si sunca:

  1.  Foietajul se lasa la dezghetat in frigider .
  2. Una dintre foi se unge cu ketchup picant .
  3. Se presara pe suprafata intregii foi branza de burduf .
  4. Foaia se imparte si se taie in 16 bucati egale de marime dreptunghiulara-alungita.
  5.  Deasupra fiecarei bucati de foietaj se pune o bucata de sunca de praga, taiata aproximativ la fel .
  6. Se acopera cu ceialalta bucata de foietaj si se taie la fel .
  7.  Se ia fiecare fasie de foietaj umpluta si se rasuceste .
  8. Se aseaza in tava pe hartie de copt .
  9. Se amesteca galbenusul cu iaurt si cu sare .
  10. Se unge fiecare rasucita in parte cu amestecul cu ou.
  11. Folositi o pensula de silicon .
  12. Presarati pe deasupra pentru aspect , seminte de chimen negru si de susan .
  13. Tava se da la cuptorul preincalzit cam 30 minute pana cand spiraele se  rumenesc frumos .
  14.  Au fost atat de reusite incat au fost devorate calde ,  rapid de  catre  musafiri.

TIPS-URI

1

In locul branzei de burduf puteti foloosi cascaval razuit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv spirale cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac si branza