Alivenci moldovenesti

de Copiosus in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2013 | 7919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza dulce de vaci
  • 200 g telemea de oi
  • 7 linguri malai
  • o lingura faina integrala
  • 3 oua
  • un iaurt de 150 g
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alivenci moldovenesti:

Cele doua feluri de branza se amesteca cu ouale,iaurtul si uleiul.Se adauga faina integrala si malaiul amestecand mereu pana se omogenizeaza.
Compozitia rezultata se toarna intr-o tava de chec( eu am folosit una de silicon si nu am mai uns-o,dar o tava normala trebuie unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina) si se introduce in cuptorul incalzit in prealabil.Se lasa cam 40 minute,la foc potrivit,verificand din cand in cand.Se serveste cu smantana sau iaurt,dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Alivenci moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini alivenci