Aluat fraged

de muffin_lover in Dulciuri, 8 Aug 2013 | 5840 vizualizari

 

Acest aluat fraged e universal pentru mine. Ma scoate usor din incurcatura cand am nevoie de aluat pentru tarte, cornulete sau fursecuri. Stiu ca pare incarcat de calorii dar nu o sa mancati o cantitate atat de mare, putandu-se intinde destul de subtire. Deci, spor la gatit si savurat!

 

INGREDIENTE

  • 3 căni făină (cana obisnuita de 250 ml)
  • 1 cană untură (nu înlocuiti cu unt, nu va fi la fel de fraged)
  • 1 cană smântână grasă
  • 2 linguri de zahăr
  • 3 gălbenușuri
  • 1 plic praf de copt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aluat fraged:

Într-un vas destul de mare amestecati făina cu praful de copt și zahărul. Adaugati și celelalte ingrediente și frământati cu mâna până la o consistență omogenă.

Puteti lucra imediat cu aluatul, insa ar fi ideal sa se odihneasca putin la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat fraged" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de visine🍒🍒🍒

de Caty 2

la 16:42

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu aluat fraged si branza de vaci