Ananas si mere prajite

de Oana in Dulciuri, 2 Mai 2009 | 10167 vizualizari

 

Am mancat la un restaurant chinezesc desertul acesta si mi-a placut la nebunie! Fructele prajite intr-o crusta si cu muuulta miere deasupra! Foarte dulce si foarte bun!

Apoi am incercat acasa si a iesit excelent!

 

INGREDIENTE

  • un ananas proaspat (mai mic)
  • 2 mere golden
  • 2 oua
  • faina
  • 2-3 linguri cu lapte
  • un praf de sare
  • un plic de zahar vanilat
  • miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas si mere prajite:

Fructele le curatam de coaja, le spalam si le taiem rondele. In desertul de la restaurant era si banana, deci puteti face si cu banana daca va place, o taiati pe jumatate.

Se face un amestec din oua si faina, putin mai gros, apoi se subtiaza cu laptele, se adauga praful de sare si zaharul vanilat.

Tavalim fructele prin acest amestec si le prajim in ulei incins. Le scoatem apoi pe un servet de hartie si le servim fierbinti, cu multa miere deasupra. Bunatate mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas si mere prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu migdale