Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2017 | 6672 vizualizari

 

Astazi te invat sa-ti pregatesti un snack de weekend, perfect pentru zilele in care nu vrei sa te stresezi gatind. Simplu si gustos, asa cum ar trebui sa fie toate preparatele de acest gen.
Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 120 g crema de branza
  • 150 g mozzarella gourmet data pe razatoare
  • 200 g spanac decongelat si scurs
  • 100 g ciuperci
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 lingurita de usturoi granulat
  • 1 salota
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 9 bete de chives sau putina ceapa verde
  • ¼ legatura de patrunjel proaspat, tocat
  • putin ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella:

Taie salota si ciupercile cubulete mici si apoi soteaza-le in uleiul de masline; 
Adauga apoi si spanacul si potriveste de sare si piper; 
Odata gatit, lasa totul la scurs intr-o sita; 
Cand compozitia din tigaie s-a racit, pune-o intr-un castron incapator; 
Peste aceasta pune crema de branza, mozzarella, boia dulce, usturoi granulat, sare si piper. Amesteca totul bine.
Taie bagheta felii mai mari, scoate-le miezul si umple interiorul cu compozitia de spanac.
Odata umplute, taie-le rondele mai mici si asaza-le intr-o tava cu hartie de copt.
Toaca apoi patrunjelul marunt.
Zdrobeste usturoiul intr-un mojar. 
Topeste untul pe foc si adauga peste acesta patrunjelul si usturoiul zdrobit.
Unge feliile de paine si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru 10-15 min.
Scoate painea din cuptor, toaca firicelele de chives si presara pe deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

miki_a 1

07.07.2017, 13:19

Cu atâtea bunătăți gătite acolo la voi, nici nu știu la ce să mă opresc, pentru ce să optez prima dată..... ! Felicitări pentru toate rețetele minunate împărtășite cu noi!

AlexTeacher 1

07.07.2017, 13:43

Ma bucur ca va plac si m-as bucura si mai mult sa stiu ca va sunt de folos!

Xandrinne 1

08.08.2017, 00:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu ciuperci