Aperitiv bagheta umpluta in crusta de bacon

de anuta in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2019 | 1681 vizualizari

 

retete pentru mese in familie
Un aperitiv foarte simplu, aspectuos si foarte delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta paine, nu foarte proaspata
  • 3 oua
  • 1 ceapa verde
  • o mana de mazare fiarta si scursa
  • 1 legatura mica de marar
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 200 g cascaval ras,
  • 100 g bacon feliat, uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bagheta umpluta in crusta de bacon:

Taiem capetele baghetei, o taiem in 2 jumatati si apoi pe lung. Scoatem o parte din miez, lasand pe coaja cca 0,5 cm.

Preparam o omleta in tigaia incinsa cu un strop de ulei de masline, calind iute ceapa taiata fin, adaugand ouale batute spuma cu un praf de sare, piperam, adaugam mararul verde si mazarea verde. Intoarcem omleta si pe partea negatita, presaram cascavalul ras, apoi o scoatem pe un platou si rulam strans.

Taiem ruloul din omleta in doua si punem in mijlocul fiecarei bucati de bagheta scobita, strangem usor si le infasuram in feliile subtiri de bacon crud. Le asezam una langa alta intr-o forma de chec, le acoperim cu o folie de aluminiu si lasam 10 minute in cuptorul incins, indepartam folia si mai lasam 5 minute la foc potrivit. Se feliaza dupa ce s-au racit un pic .Este un aperitiv plin de savoare si culoare, usor de preparat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bagheta umpluta in crusta de bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Panacris 1

17.05.2019, 21:54

anuta 1

18.05.2019, 17:02

Foarte usor de preparat si un mic dejun sau un aperitiv gustos

Ina 1

18.05.2019, 22:02

super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu jambon