Aperitiv barcute din chifle umplute cu legume, ou si branza

de mady90 in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2019 | 1797 vizualizari

 

Un aperitiv ce poate fi servit ca atare la mic dejun sau cina, sau insotit de alte preparate, pentru un pranz copios si aspectuos.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov mic
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • 1/2 dovlecel
  • fasole verde
  • 6 chifle
  • 2 oua
  • branza rasa
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv barcute din chifle umplute cu legume, ou si branza:

Pt barcute: am calit in ulei 2 cepe rosii taiate fideluta, 1 morcov mic taiat betisoare, ½ ardei kapia rosu taiat fideluta, 1/2 dovlecel ras mare si o mana zdravana de fasole verde. Am mai adaugat o jumatate ceasca apa cat sa fiarba bine fasolea si am scazut pana a ramas fara zeama.

Am umplut barcutele (chifle scobite de miez), am umplut cu legume, am adaugat ou batut (2 oua la 6 barcute), apoi branza rasa si am dat la cuptor 15-20 min sa se gratineze putin branza. Am presarat cu patrunjel.

Noi am servit alaturi de cartofi copti cu sos de iaurt si marar, ceafa prajita si rosii cherry.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv barcute din chifle umplute cu legume, ou si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovlecei si morcovi