Aperitiv cascaval cu sunca

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2012 | 8579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii cascaval dreptunghiular
  • 5 felii sunca
  • crema de branza cu smantana Delaco
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cascaval cu sunca:

Luam o felie de cascaval si o ungem cu crema de branza.

Asezam o felie si jumatate de sunca pe care o ungem la randul ei cu crema de branza.

Peste sunca asezam urmatoare felie de cascaval si tot asa pana la ultima felie. Deasupra trebuie sa fie tot cascaval.

Apasam usor cu mana sa se lipeasca bine feliile de sunca si cascaval.

Taiem apoi cu un cutit ascutit pe lungime in patru. Apoi taiem pa latime in sapte pentru a obtine patrate cat mai uniforme.

Servim alaturi de alte preparate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cascaval cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sunca presata