Aperitiv Casuta

de ione21 in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2013 | 26183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ouşoare (făcute din aceleaşi ingrediente ca şi chiftelele: carne porc, cartofi, felii de pâine, usturoi, ou, sare, piper)
  • Roşii cherry
  • Şuncă
  • Caşcaval
  • 1 gogoşar
  • 1 castravete
  • 2 frunze salată verde
  • Măsline
  • Polistiren pentru casuţă
  • Scobitori pentru frigărui pentru a prinde căsuţa
  • Scobitori de masă
  • Folie de aluminiu
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Casuta:

Se prepară ouşoarele ca în imagine, apoi se asamblează căsuţa. Se îmbracă casuţa de polistiren în folie de aluminiu şi se înfinge şunca în scobitori pentru a forma uşa;

Ferestrele se construiesc din felii de caşcaval, acoperişul din roşiile cherry, iar hornul din măsline. Restul spaţiului se îmbracă din ouşoare.

TIPS-URI

1

Cantitaţile se stabilesc în funcţie de mărimea căsuţei

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Casuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui in bacon