Aperitiv clatite cu cas sau branza

de Adrianele in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2021 | 3670 vizualizari

 

O rețetă delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • sare
  • 250 g făină
  • ulei
  • 100 g caș sau brânză frământată( sau ambele)
  • 2 ouă
  • 3 linguri zahăr
  • 3 linguri smântână
  • 2 căni apă.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv clatite cu cas sau branza:

Se amestecă oul cu sarea, făina, laptele și apa.Se lasă să se odihnească o jumătate de oră.

Se pregătește umplutura: oul se amestecă cu brânza și zahărul sau cașul și zahărul sau ambele.Se adaugă 3 linguri smântână. 

Se ia scrobul cu polonicul și se toarnă în tigaia încinsă unsă cu ulei și se prăjește o clătită pe o parte.Se întoarce clătita și se pune o lingură de umplutură.Se acoperă cu jumătatea cealaltă de clătită.Se prăjește o jumătatea apoi cealaltă jumătate. Se scoate pe o farfurie plată.Se repetă operațiunea până se termină clătitele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv clatite cu cas sau branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu dovlecei si branza