Aperitiv cu branzeturi

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2011 | 6782 vizualizari

 

Branzeturile se pot servi atat cu legume cat si cu fructe . Eu am ales de data aceasta ca fruct mandarinele , dar mai puteti folosi mere, pere , struguri , ananas, pepene galben , etc.

 

INGREDIENTE

  • Mozzarella natur bilute
  • Mozzarella cascaval
  • Cascaval afumat
  • Branzeturi nobile cu mucegai
  • Rosii
  • ardei iute
  • Mandarine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu branzeturi:

Branzeturile se feliaza .

Legumele si fructele se spala si se curata , se feliaza daca e cazul .

Se aseaza pe un platou  .

TIPS-URI

1

 Daca sunt insotite de legume - cine doreste poate stropi branzeturile cu putin ulei de masline .

2

 Daca  langa branzeturi aveti fructe , puteti  decora cu miere de albine .

3

Obligatoriu insotite de vin alb  demi-sec , rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:12

ce multitudine de culori ,frumos

RuxyRux 1

19.06.2011, 23:13

Arata grozav!!! Ma imbie atat de tare

mentasirozmarin 1

19.12.2011, 19:53

Love it! <3 <3 <3

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Turtite cu varza