Aperitiv friganele cu ceapa verde

de Lau in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2021 | 2060 vizualizari

 

https://www.edithskitchen.ro/friganele-cu-ceapa-si-mozzarella/

 

INGREDIENTE

  • 1 paine feliata
  • 3 oua
  • 3 linguri cu varf faina
  • 150 g iaurt
  • ceapa verde(partea de sus)
  • 80 g mozzarela rasa
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv friganele cu ceapa verde:

Intr-un bol batem ouale cu sare si iaurtul pana ce se omogenizeaza.

Adaugam faina,piper dupa gust si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Adaugam mozzarela data prin razatoarea,ceapa verde tocata,omogenizam.

Trecem feliile de paine prin amestecul de ou presand usor,le prajim pe ambele parti in uleiul incins.

Le scoatem pe un servetel de bucatarie.

Bune tare si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv friganele cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ou ochi in paine