Aperitiv omleta cu andive si sunca

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2019 | 2176 vizualizari

 

Ce reteta buna si simpla aceasta omleta.
De obicei facem omletele cu cartofi de data aceasta am incercat cu andiva.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/04/omleta-cu-andive-si-sunca.html

 

INGREDIENTE

  • 1 andiva
  • 100 g sunca afumata
  • 3 oua
  • 25 g de branza crema St Môret
  • 10 g de unt
  • 1 catel de usturoi
  • sare, piper
  • cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta cu andive si sunca:

Se indeparteaza cotorul si se spala rapid sub apa rece andiva. 

Tocati andiva marunt.

Bateti bine ouale cu branza cremoasa, adaugati piper.

Intr-o tigaie de teflon puneti sunca afumata taiata bucatele la prajit cu usturoiul tocat marunt.

Adaugati andiva, sare, piper, cimbru si sotati impreuna 8-10 minute.

Scoateti compozitia pe o farfurie.

In aceeasi tigaie puneti untul la topit , varsati deasupra ouale batute.

Puneti deasupra andivele cu sunca, dati un tur de piper si lasati sa se prinda cateva minute.

Pliati omleta in 2 si lasati inca 2-3 minute.

Taiati omleta in 2 si serviti-o cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu andive si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua rascoapte cu cascaval