Aperitiv oua rusesti cu caviar

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2020 | 3502 vizualizari

 

 Am preluat reteta inspirata de pe un site austriac https://www.sweetsandlifestyle.com/russische-eier-mit-kaviar/.  Am mai pus cate ceva si de la mine .Probabil ca mai bine le spunea oua internationale daca am tine cont de ingrediente :D .

 

INGREDIENTE

  • 10 oua gaina
  • 4 linguri de mascarpone
  • 2 linguri de iaurt grecesc
  • 1 lingura de sos Worchester
  • 1 lingura mustar frantuzesc
  • 1 lingura caviar german
  • 1 lingura otet
  • codite de ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua rusesti cu caviar:

  1. Ouale se fierb tari in apa cu sare si otet.
  2. Dupa fierbere se scurge apa fierbinte si se tin in apa rece .
  3. Curatati ouale de coaja si le taiati in doua  pe lungime .
  4. Scoateti galbenusurile si le puneti vasul robotului .
  5. Adugati mascarpone , mustar ,iaurt ,sos Worchester . sare si piper .
  6. Mixati amestecul pana obtineti o pasta fina .
  7. Lasatoi amestecul cu galbenusuri la rece o ora .
  8. Umpleti jumatatile de oua cu amestecul obtinut .
  9. Daca doriti pentru o masa mai festiva folositi un pos .
  10. Decorati ouale cu bobite de caviar german si codite de ceapa verde .

TIPS-URI

1

Daca doriti pentru o masa mai festiva folositi un pos .

2

In acest caz nu mai puneti iaurt pentru ca umplutura sa fie mai ferma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua rusesti cu caviar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Saratele din iaurt cu feta si oregano