Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto

de katty in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2021 | 3911 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat foietaj
  • 100 gr crema de branza
  • 2 linguri pesto verde
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 ou
  • susan
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto:

Intr-un castron amestecam crema de branza cu pesto, sare si piper. Intindem jumatate din aluat pe un blat de lemn. Intindem deasupra amestecul  de crema de branza si pesto. Punem jumatatea cealalta de aluat si presam usor cu un sucitor.

Cu un cutit bine ascutit taiem fasii de aluat de latimea dorita. Luam pe rand fiecare fasie si tragand de ambele capete in acelasi timp o rasucim. Asezam aluatul rasucit intr-o tava pe hartie de copt. Ungem deasupra cu un ou batut bine si presaram susan.

Dam tava la cuptorul preincalzit la foc  iute pentru 25 de minute sau pana se rumenesc. Le scoatem pe un gratar si le lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval si chimen