Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2021 | 2541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pasta de mici
  • 250 gr telemea de vaca
  • 50 gr unt
  • 2 oua
  • 20 ml ulei
  • 2 gr piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza:

Se rade branza telemea intr-un vas, se amesteca cu untul, galbenusurile de ou, piper si putina sare daca este cazul si branza nu este foarte sarata. Se amesteca foarte bine sa se omogenizele toate ingredientele. 

Pasta de mici de mai framanta putin pentru a se lega mai bine apoi se intinde un strat subtire de 1 cm grosime, pe o folie unsa cu ulei.

Peste stratul de pasta de mici se intinde compozitia de branza, se ruleaza apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, fara folie. 

Ruloul de carne se unge cu putin ulei, si se coace cca 30 de minute in cuptrul incins la 150 grade celsius. 

TIPS-URI

1

se poate adauga ( cui ii place) si 1/2 legatura de patrunjel verde

2

daca branza este foarte sarata ea se poate combina cu branza de vaci iar pentru a fi siguri ca preparatul este bine facut ruloul nu trebuie sa aibe mai mult de 6-7 cm in diametru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

12.03.2021, 19:30

trifadalia 1

12.03.2021, 21:44

Panacris sa stii ca e si gustos.Nici eu nu credeam pana am degustat si de atunci se mai cere la meniu .

oanapl 1

13.03.2021, 14:08

Interesantă combinație!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu cascaval si piept de pui