Aperitiv saratele

de Lau in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2017 | 10577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte
  • 1 praf de copt
  • 200 g unt
  • 4 linguri pline de untura
  • 1 plic chimen
  • 1 lingurita sare
  • 500 g branza telemea de vaca sarata
  • 100 g branza de oi
  • faina cat cuprinde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele:

Intr-un bol, dam branza prin razatoare, adaugam sare, chimenul, amestecam, dupa care adaugam laptele in care am dizolvat praful de copt, untura, untul moale la temperatura camerei.

Adaugam faina treptat, pana rezulta o coca omogena si nelipicioasa.

Daca nu ne grabim, invelim in folie alimentara si dam la rece, 30 minute.

Facem bilute si le coacem la forma unsa cu putin ulei si incinsa bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Catalina L 1

23.04.2017, 20:19

vreau si eu

lucy2002 1

03.02.2020, 07:48

Foarte bune!

RuxyRux 1

11.11.2020, 17:52

Cat le iubesc! Ti-au iesit minunat Lau!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin