Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2021 | 2596 vizualizari

 

"retete festive de iarna"
Vă invit să încercați niște sărățele absolut delicioase, care se fac foarte rapid și cu siguranță musafirii vor fi încântați să le guste.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foitaj (400 g)
  • 1 borcan pesto rosso (cu roșii și busuioc)
  • 50 g caşcaval
  • 1 ou, pentru uns
  • seminţe de susan
Portii: 32
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval:

Se decongelează aluatul la temperatura camerei. Se unge foaia de aluat cu un strat subţire de pesto, pe toată suprafaţa, apoi se presară caşcavalul dat prin răzătoarea mică. Se taie fâşii late de 1,5 cm şi lungi de 15 cm. Se răsucesc şi se aşează în tava tapetată cu hârtie de copt, lăsând spaţii între ele, deoarece vor creşte la copt.
Se ung cu ou bătut şi se presară seminţe de susan. Se dau la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, şi le coci până se rumenesc uşor (aproximativ 25 de minute).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

27.01.2021, 00:07

Mai lipseste... vinul langa ele
Parca ar merge bine cu vin

oanapl 1

29.01.2021, 10:23

Cu drag vă servesc!

oanapl 1

29.01.2021, 10:24

Cu siguranță merg lângă un pahar de vin, Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu cartofi si chimen