Aperitiv surpriza

de ALIGIULIA in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2013 | 2946 vizualizari

 

asa mi-am dat eu gata oaspetii in seara de revelion ...dar voi le puteti face pt orice ocazie

 

INGREDIENTE

  • 8 grisine
  • 2 felii salam
  • 1 felie prosciutto sau sunca presata
  • 1trandafir de crenvusti facut din aluat frantuzesc
  • 3 bucatele de cascaval

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv surpriza:

Mai intai trebuie sa faceti trandafirii din aluat frantuzesc . eu l-am cumparat gata facut am taiat fasii inguste cat degetul si pe fiecare fasie am pus feliute de crenvustisi am rulat.

In acest mod aluatul se suprapune cu feliile de crenvusti si iese un trandafir ,le puneti in tava si la cuptor pt 30 minute, unse bineinteles cu ou batut ca sa aiba o culoare frumoasa

Si acum asamblam casuletul surpriza:

Mai intai asezati grisinele in forma unui patrat una peste alta ,in doua straturi,apoi in mijoc puneti un pic de salata taiata fasii , asa ca sa fie aspectuoasa, apoi asezati trandafirul din crenvusti,trandafirul din salam( pe care il faceti atunci pe loc,rasucind feliutele una pe langa alta si le infingeti cu o scobitoare ca salamul e mai dur si nu sta singur ca prosciutto si dandu-i forma unei flori),apoi trandafirul din pastrama sau prosciutto, ce va place, si apoi feliutele de cascaval taiate ascutit care tin loc de frunze.. si gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv surpriza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza si cascaval