Aperitiv tarta cu branza sarata si bacon

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2019 | 4066 vizualizari

 

Idee furata de la Cleme. Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 300 g aluat foietaj
  • 250 g branza de oaie proaspata
  • 2 linguri smantana
  • 3 oua
  • 100 g bacon cubulete
  • 50 g cascaval
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu branza sarata si bacon:

Intr-un castron se rade branza pe razatoarea mica si se amesteca cu ouale, smantana si baconul si se presara piper.

Aluatul se intinde rotund si se pune intr-o forma de silicon tapetand si marginile formei.

Se toarna compozitia in forma, se netezeste si se presara cascaval pe deasupra.

Se intoduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pana se rumeneste frumos si compozitia se intareste. (35-40 minute)

Se scoate din cuptor si din forma si se lasa la racit.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu branza sarata si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete de cascaval cu oregano