Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra

de Oana in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2017 | 10743 vizualizari

 

Tie iti plac tartele? Eu le ador pur si simplu! Niciodata nu te plictisesti, poti incerca de fiecare data alta combinatie de ingrediente.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • branza de capra – 500 g
  • smantana de gatit – 100 ml
  • spanac – 800 g
  • oua – 4 buc
  •  faina- 100 g
  •  ceapa – 1 buc
  •  usturoi – 2 catei
  •  ulei de masline – 2 linguri
  •  nucsoara rasa – ½ lingurita
  • sare si piper dupa gust
  • felii de migdale – 4 linguri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra:

 Taie ceapa si usturoiul marunt si caleste-le in putin ulei de masline.
 Adauga apoi spanacul si lasa sa se inabuse 5 minute.
 Lasa compozitia sa se raceasca putin, apoi adauga branza de capra.
 Amesteca ouale batute cu faina si smantana de gatit si toarna compozitia peste spanac.
 Condimenteaza cu sare si piper, nucsoara rasa si omogenizeaza bine compozitia.
 Unge tava cu unt si tapeteaz-o cu faina, apoi toarna compozitia.
 Presara pe margine fulgii de migdale si pune tava in cuptor, tot la 180 de grade C, pentru 30-40 de minute, pana se incheaga bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza