Timea, Elena, cum nu aţi mâncat şi cu usturoi? Păi nu ştiţi ce gust au, nemaipomenit adică. În general, când sunt serviţi ca garnitură pentru mâncăruri cu carne, merg cu usturoi, iar pentru cele cu legume (fasole, mâncare de cartofi...) cu oţet. Bine, merg mâncaţi şi/şi ori chiar goi, adic doar salaltă.
Padre eu nu am vazut prin zona noastra serviti cu usturoi si nici acasa nu ii faceau ai mei asa si nici nu au auzit, deci prin urmare nu aveam unde vedea/ gusta. Nu zic ca nu sunt buni, chiar as manca fara pb, dar noi ii mancam cu dressing dulce:apa, sare, zahar, otet, ulei. Uitati ca tara asta e mare si obicieiurile culinare sunt foarte foarte diferite . Eu am crescut in familie de maghiari unde se gatea total diferit fata de ce vedeam la vecini )
Timi, nu te contrazic, dar poţi încerca, asta pentru că eu am încercat şi mâncat des şi varianta scrisă de tine. La noi se fac ambele variante. Coacem la Sătic, să vezi cum e
Padre pai asta ziceam,sunt convinsa ca sunt deliciosi, pt ca imi place si usturoiul si ardeiul copt, doar ca eu nu am mancat ca nu am vazut pana acum. Si eu doar argumentam motivele pt care noi unii nu am mancat pana acum Si incerc foarte multe lucruri noi (dar care sunt pe gustul meu) chiar daca par in general reticienta )
Lasă Timi, nu mai zice aşa, că afară de brânzeturi nu prea faci mofturi, chiar dacă multe reţeteau în componenţa lor acest ingredinet sănătos, gustos, hrănitor.