Ardei grasi in suc de rosii

de ianculubita in Conserve, 17 Iul 2013 | 9160 vizualizari

 

Azi va voi dezvalui cateva din retetele mele pregatite pentru camara.
E cam devreme,stiu asta dar daca tot mi le-a adus,le-am pregatit;

 

INGREDIENTE

  • ardei grasi
  • sare grunjoasa
  • suc de rosii
  • frunze de telina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei grasi in suc de rosii:

Ardeiii curatati de cotoare si seminte, spalati, opariti 5 minute in apa cu sare (3 l apa cu 2 linguri sare); scoatem ardeiii intr-un vas cu apa rece, daca avem si gheata e mai bine, apoi bine scursi ii asezam in borcane cu frunze de telina printre ei, umplem borcanele cu suc de rosii (eu mai am facut de mine), iar daca sucul e prea gros amestecam cu putina apa; eliminam golurile de aer din borcane, deasupra punem o jumatate de ardei sa fie ca un capac la ardei apoi, infiletam capacele si fierbem borcanele 30 minute din momentul cand incepe apa sa fiarba;

Lasam borcanele sa se raceasca in apa sau le invelim cu o patura; dupa ce s-au racit le depozitam la camara.

TIPS-URI

1

important e ca sa scoateti ardeiii sau orice alta leguma in apa rece cu gheata,pentru ca-si pastreaza culoarea si legumele sunt elastice nu se rup imediat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei grasi in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei copţi la borcan