Ardei grasi umpluti cu varza

de dantes in Muraturi, 7 Oct 2020 | 2553 vizualizari

 

Cantitatile sunt aproximative pentru un borcan de doi litri.

 

INGREDIENTE

  • Ardei gras 1 kg
  • Varza alba 1 buc
  • hrean radacina 1 buc
  • ardei iute 1 buc
  • frunze de telina 1 legatura
  • piper boabe
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei grasi umpluti cu varza:

Se aleg ardei grasi proaspeti si nepatati,li se scoate cotorul si semintele si se spala bine.

Se toaca varza marunt,se framanta cu putina sare pana lasa zeama,dupa care varza se stoarce,iar zeama se arunca.

Cu acest amestec se umplu ardeii,dupa care se aseaza in borcan alternand cu frunze de telina,rondele de ardei iute,cateva felii de hrean si cateva boabe de piper.

Se face o saramura 30-40 gr.sare la 1 litru de apa si se umple borcanul.

Se tine borcanul fara capac cateva zile pana cand nu mai fermenteaza apoi se pune capacul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei grasi umpluti cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

07.10.2020, 21:52

Panacris 1

08.10.2020, 15:02

Rocsi 1

08.10.2020, 20:02

Este o muratura foarte buna! Saramura se face amestecand apa rece cu sare sau se fierb pe foc cele doua?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de visine🍒🍒🍒

de Caty 2

la 16:42

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Muraturi asortate pentru iarna