Ardei iute in otet

de Brindusa in Muraturi, 29 Sep 2011 | 6639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 litru otet
  • 1 litru apa
  • 1,5 linguri sare pentru muraturi (nu sare cu iod)
  • 2 linguri de miere (sau 3 linguri zahar)
  • 2 linguri piper negru boabe
  • 1 lingurita boabe mustar
  • 2 foi dafin
  • 1 kg ardei iuti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iute in otet:

Spala ardeii si pune-i in borcane, in pozitie verticala.

Fierbe toate celelalte ingrediente, pentru 2-3 minute.

Pune borcanele pe o tava metalica (ca sa nu se sparga) si toarna lichidul fiert, pana ce le umpli. Inchide bine borcanele cu capace. Lasa borcanele sa se raceasca, apoi pune-le in camara pentru la iarna. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iute in otet" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

MIUTA 1

30.09.2011, 17:55

Lau 1

02.10.2011, 21:56

tare buni

Mitinita 1

07.08.2012, 11:44

cand am nevoie de retete ptr muraturi si conserve,vin la surse sigure

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata pentru iarna cu ardei iute -Gogosari in otet