Ardei multicolori umpluti cu salata de legume si maioneza

de Merisor in Salate, 17 Aug 2012 | 4942 vizualizari

 

Maioneza e facultativ, eu am pus pentru ca am fact si alte salate cu maioneza.

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei colorati, kapia si bulgaresti
  • 1 lingurita ulei
  • 1 varza alba mica
  • 2 morcovi mari
  • 1 telina mica
  • 1 legatura marar
  • 1 ceasca zeama de lamaie(sau otet)
  • 4 cesti apa
  • 2 linguri miere de albine
  • 1 lingurita sare
  • condimente pentru muraturi
  • putina maioneza
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei multicolori umpluti cu salata de legume si maioneza:

Se spala toate legumele si se lasa la scurs.

Varza se toaca fideluta, morcovul si telina se curata si se dau pe razatoarea mare. Se toaca maraul si se amesteca toate ingredientele intr-un bol.

Intr-un vas se pune pe foc apa cu zeama de lamaie, sarea, mierea si condimentele.

Se taie partea cu codita de la ardei, se scor semintele si se scufunda in lichidul de pe foc pentru cateva minute, dar dupa ce a dat in clocot. Se scot intr-o sita si se lasa la scurs. Lichidul fiert se strecoara su se toarna peste legumele amestecate in bol. Se lasa la macerat cam o ora, dupa care se storc bine legumele, se amesteca cu putina maioneza si se umple ardeii.

Am servit alaturi de friptura.

TIPS-URI

1

Se poate pune si varza rosie in sezon.

2

Se pot folosi si ardeii gogosari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei multicolori umpluti cu salata de legume si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salata de pui