Aripioare cu susan

de vishinelu in Pui, 5 Mar 2013 | 11705 vizualizari

 

Mie personal imi plac foarte mult aripioarele. Sunt gustoase si nu necesita mult timp sa le prepari. Voi ce parere aveti? Astazi va prezint o reteta simpla si rapida,cea a aripioarelor cu susan.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 aripioare
  • 1-2 oua- depinde cate aripioare faceti si de asemenea cat de mari sunt ouale
  • condimente pentru pui- eu le-am folosit pe cele de la Kamis pt ca imi plac foarte mult
  • 1 plic de susan
  • piper alb macinat
  • ulei,sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu susan:

Intr-un castron se sparg ouale si se bat cu piperul si condimentele pentru pui. Eu nu mananc foarte sarat asa ca nu am mai adaugat sare, deoarece condimentele deja aveau, voi faceti cum doriti. Pe o farfurioara intinsa am pus susanul.

Operatiunea e destul de simpla, se trece aripioara intai prin ou si apoi prin susan si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.

Hint: Puteti folosi si pesmet. Il amestecati cu susanul. Eu nu aveam in casa pesmet si nu am folosit si pentru ca aveam o foame de lup si trebuia sa las putin mai mult pe foc aripioarele ca sa se patrunda bine. Alegerea va apartine. Atentie insa, nu le lasati sa se prajeasca prea mult pentru ca se va arde susanul.

Am servit aceste delicioase aripioare cu o varianta de cartofi prajiti: in loc de pai, i-am taiat cubulete pentru a fi crocanti la exterior si fragezi in interior,exact ca si aripioarele. Plus ca, fiind pe fuga mi-ar fi luat mai mult timp sa ii tai pai decat cubulete. Daca doriti sa incercati si voi, tineti minte ca se pun in tigaia cu ulei incins, altfel riscati sa se imbibe de ulei.

Sa aveti pofta si nu uitati: Gatiti cu pasiune si sigur va iesi ceva bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui crocante