Aripioare dulci-picante cu garnitura de orez

de AdriiAdi in Pui, 5 Mar 2013 | 4098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare de pui
  • 300 gr orez
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita boia iute
  • 1 lingurita sare
  • 1 ceapa
  • delikat legume
  • 700 ml zeama de pui (fiertura de bucati de pasare.pui)
  • 150 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare dulci-picante cu garnitura de orez:

initial am descongelat aripioarele, le-am curatat si le-am 'marinat' putin in ulei, sare, piper, boia. Apoi le-am pus in tava la cuptor cam 25-30 de minute la 250 grade C. Am curatat si tocat fin ceapa, am calit-o in putin ulei, apoi am adaugat orezul (care a fost spalat de 3 ori ) si am mai calit putin, apoi am adaugat zeama de la pui fiarta (incalzita) si dupa ce a mai dat doua clocote am pus orezul la cuptor pana s-a umflat si s-a absorbit toata zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare dulci-picante cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante la cuptor