Bagheta umpluta

de Meea in Sandvisuri, 27 Mar 2020 | 2137 vizualizari

 

Baghetă umplută pentru dimineți liniștite... sau mă rog, aproape liniștite. Îți dai seama că prima dată nu am făcut destul loc în baghetă pentru ou și a curs tot când l-am pus. A trebuit să umblu toată casa dupa el ca să-l prind, zici că-i viu! Te vei distra puțin, recunosc, dar merită încercată această rețetă delicioasă și numai bună pentru micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 2 mini baghete
  • unt
  • salam uscat
  • roșii Cherry
  • cașcaval
  • 2 ouă
  • 1 linguriță maioneză
  • usturoi
  • sare, piper, pătrunjel, cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

     Tăiem căpăcelul baghetei și scoatem miezul astfel încât să formăm un șanț. Ungem bagheta cu puțin unt.

      Separat, amestecăm maioneza, puțin usturoi, sare, piper și pătrunjel. Peste untul uns, punem și sosul de maioneză. Punem felii de salam, roșii și cașcaval. Punem oul, cu grijă, să nu fugă, ha! Adăugăm câteva felii subțiri de cașcaval și condimentăm cu cimbru.

    Lăsăm baghetele la cuptorul preîncălzit, la foc mic, până când s-a gătit oul.

         Gata treaba! Poftă bună!

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald, la toaster