Baghete cu cascaval

de maginean in Sandvisuri, 14 Mai 2015 | 6148 vizualizari

 

O reteta simpla dar delicioasa cu ingrediente la indemana

 

INGREDIENTE

  • Aveti nevoie de:
  • 3 baghete
  • 10 bucati ciuperci mici sau 5 mari
  • o conserva porumb dulce Sunfood
  • o lingura smantana
  • bucati de friptura (mie mi-au ramas si le-am adaugat la aceasta compozitie)
  • sunca cateva felii (sau salam cu sunca )
  • 2 oua
  • 150 gr cascaval ras
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu cascaval:

Se scobesc baghetele, sa ramana mijlocul gol. Se taie sunca, carnea, ciupercile (curatate inainte), se adauga porumbul si smantana, sare si piper dupa gust. Se pun la final si ouale batute si cascavalul ras (se lasa putin pentru ornare). Se amesteca toate bine si cu o lingura, se umplu baghetele, se adauga deasupra putin cascaval ras si se dau la cuptor pana se rumenesc, cam 20 de minute.

Se servesc calde alaturi de o cafea aromata dimineata sau un ceai cald seara .

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

15.05.2015, 14:16

maginean 1

16.05.2015, 12:21

multumesc frumos pentru primirea frumoasa si comentariile scrise ,va pup cu drag

miki_a 1

22.05.2015, 12:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Baghete