Banana in doua culori

de adrianae in Vegan / Raw vegan, 29 Mar 2011 | 5303 vizualizari

 

O gustare raw-vegan foarte buna, sau un desert sanatos pentru cine si-a dat seama ca zaharul nu ne trebuie pentru energie si alte mituri...

 

INGREDIENTE

  • o banana
  • doua linguri razatura de cocos
  • o lingura pudra de roscove
  • caju/migdale/nuci crude pentru decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana in doua culori:

Se piseaza banana cu furculita, se amesteca cu nuca de cocos si se imparte in doua. O parte se aseaza pe folie de plastic intr-un castronel, presandu-se spre marginile acestuia, cealalta se amesteca cu pudra de roscove si se pune in interiorul inelului format din prima parte de amestec. Se decoreaza cu orice oleaginoase crude va plac. Se scoate din folie si se savureaza.

TIPS-URI

1

desi trebuie mancat neaparat in aceeasi zi, merge de minune lasat cateva minute la frigider pentru a se intari putin

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana in doua culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateu de caju si spanac