Bastonase de pui

de mirela0911 in Pui, 25 Iul 2016 | 5459 vizualizari

 

Aceste bastonase de pui sunt preferatele copiilor. Langa un ketchup sau mustar merg ca pe banda rulanta! :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 buc mare de piept
  • 300 g faina
  • 1 lgt sare
  • 1 lgt boia dulce
  • 1 lgt pudra de ghimbir
  • 1/2 lgt piper
  • 1 ou
  • 2-3 lg lapte
  • fulgi de porumb
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bastonase de pui:

Se spala bine pieptul de pui, se usuca cu servetele absorbante apoi se taie in bastonase de marime potrivita.
Intr-un bol se pune faina cu condimentele si se amesteca bine.
Separat se bate oul cu cele 2 lg de lapte. Fulgii de porumb se zdrobesc, dar nu de tot.
Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.
Se ia fiecare bastonas si se da prin ou, apoi prin amestecul de faina, iar prin ou iar la sfarsit se tavalesc prin fulgii de porumb.
Se aseaza in tava. Cand am terminat toate bucatile de carne se taie bucatele mici de unt si se pun intre bastonase.
Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 15 minute, se intorc pe partea cealalta si se mai lasa inca 15 minute.
Se servesc calde cu mustar, ketchup sau cu ce preferati.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

In loc de fulgi de porumb se pot tavali prin pesmet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

miki_a 1

26.07.2016, 09:56

Oooo, ce faine sunt!

anca_rm 1

27.07.2016, 08:32

arata tare bine

VanessaAli 1

01.08.2016, 10:56

O bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Bastonase de pui crocante si aromate