Batoane cu salam si cascaval

de mary993 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2014 | 12326 vizualizari

 

Asa zisele "bunaciuni" de sotul meu.Foarte bune si rapid de facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • salam feliat
  • cascaval
  • ulei
  • vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu salam si cascaval:

Am taiat aluat ca si in poze si am pus cascavalul si salamul.Le-am rotunjit si le-am pus pe o tava tapetata.Le-am dat cu ulei deasupra si vegeta.15 min in cuptor pana au prin o culoare maronie la 160gr.

TIPS-URI

1

Se poate pune orice inuntru.Am facut unele umplute cu rosii si mozzarella cu putin piper.delicioss!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor