Batoane " mic dejun"

de RuxyRux in Prajituri, 23 Mar 2011 | 12267 vizualizari

 

Batoane cu cacao, fructe, nuci si cereale pentru un mic dejun delicios...

 

INGREDIENTE

  • *150 gr faina de orez( BIO)
  • *150 gr faina integrala( BIO)
  • * 50 gr fulgi de cocos pudra(BIO)
  • *100 gr musli cu cereale si fructe uscate( BIO)
  • *100 gr zahar brun ( BIO)
  • *100 gr afine
  • *100 gr merisoare
  • *100 gr migdale macinate
  • *100 gr caju macinat
  • *5 curmale proaspete
  • *3 linguri cacao organica
  • *vanilie organica
  • *apa plata ( un paharut cat sa lege aluatul)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane " mic dejun":

Amestecam toate ingredientele si formam un aluat , punand cate putina apa cat sa legam aluatul si sa nu se mai lipeasca de maini( pentru acest lucru s-ar putea sa mai avem nevoie de inca putina faina de orez) .
Formam batoanele, le asezam in tava tapetata cu foaie de copt si le dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane " mic dejun"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (93)

mihaelar63 1

28.03.2011, 01:03

Foarte interesanta reteta
Oare daca s-ar pune putina drojdie , ar fi mai pufoase ? Sau ar strica reteta

RuxyRux 1

28.03.2011, 07:55

E foarte posibil sa iasa pufoase Mihaela, nu stiu ce sa zic, totusi nu cred ca ar strica reteta

adry88 1

20.05.2011, 17:26

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu fructe din compot