Bezele

de Miss_B in Dulciuri, 2 Feb 2012 | 7389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 300 grame zahar
  • bombonele decorative
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Albusurile se bat spuma si apoi se adauga treptat zaharul si o lingura zeama de lamaie.Continuam sa batem cu telul sau mixerul pana ce albusul "ramane" pe tel.

Punem hartie pergament intr-o tava si dam forma bezelelor.Punem bombonele decorative(optional).

Se coc timp de 60 de minute,la 120 grade.

TIPS-URI

1

In primele 20 de minute sa nu deschideti cuptorul pentru ca se vor lasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Anamaria7 1

02.02.2012, 22:07

uu, o singura data mi-am cumparat.. mi s-au parut ciudate dpdv al consistentei dar sigur le-as incerca pt copii

Lau 1

03.02.2012, 08:34

delicioase

iry-gabriela 1

04.02.2012, 13:13

parca sunt niste nasturasi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert saraberne