Bezele cu aroma de capsuni

de epurasha2bb in Dulciuri, 31 Aug 2014 | 4894 vizualizari

 

niste norisori colorati dulci pe care ii facem rar dar si cand ii facem dispar imediat:)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr zahar pudra
  • 4 albusuri
  • 1 lingurita de otet/zeama de lamaie
  • 1 praf de sare
  • putin gem de capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele cu aroma de capsuni:

Se bat albusurile separate bine de galbenus cu sare si lingurita de otet pana se face o spuma alba mata.Eu am folosit mixerul la viteza mare intai si apoi cand incepem sa aduagam zaharul pudra micsoram viteza.Mixam pana ce se incorporeaza bine zaharul si se tine bezeaua de fundul castronului cand il intorci cu gura in jos. Apoi pregatim cuptorul la 110 grade si o tava cu hartie de copt pe care posam bezelele.Eu am adaugat foarte putin in compozitie din gemul de capsuni, numai cat sa-i dea o aroma dar s-au si colorat rozaliu spre mov.Le bagati la cuptor pentru 1 ora -1 h 1/2, apoi oprim cuptorul dar nu scoatem tava pana nu se racesc bezelele , abia apoi o scoatem.

Se servesc cand s-au racit bine.pentru decor am mai presarat cateva inimioare mici de zahar de la Dr Otker.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu aroma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bezele a la bebe