Biscuiti cu legume deshidratate

de adnia in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2013 | 3779 vizualizari

 

Dupa parerea mea, acesti biscuiti sunt excelenti pe post de gustare,sau aperitiv, atat simpli, cat si tartinati cu branza, pate etc. Pe mine una m-au incantat foarte mult, iar mirosul raspandit in casa...nu mai spun!Plus ca sunt foarte sanatosi si satiosi!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 ou
  • -25 ml ulei de masline
  • -sare, piper dupa gust
  • -1 varf cutit praf de copt
  • -2 linguri pudra de legume deshidratate (eu le-am facut in casa)
  • -3 linguri faina de orez (facut tot in casa prin rasnirea boabelor de orez)
  • -3 linguri faina de linte
  • -3 linguri tarate de grau
  • -faina alba
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu legume deshidratate:

Din toate ingredientele mentionate se formeaza aluatul, se taie cu formele apoi se coc. Nimic mai simplu!

Veti observa ca foaia de aluat este plina, plina de culori frumoase, date de legume, iar  culoarea de fond este pamantie, conferita de taratele de grau.

Eu am folosit un cutter patrat micut, pt. ca stiam ca biscuitii vor fi foarte consistenti, si nu e nevoie de cantitate mare. Sa va mai spun cat de frumos miroase a supa de legume sanatoasa cand deschideti cuptorul? Nu cred ca mai e nevoie...veti descoperi cu siguranta, daca va hotarati sa-i incercati!

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu legume deshidratate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de Craciun cu cascaval si susan