Biscuiti cu menta

de lia maria in Prajituri, 27 Iun 2010 | 6141 vizualizari

 

Ma-m inspirat dupa reteta postata de Janet, dar am modificat-o putin.

 

INGREDIENTE

  • 225 gr zahar
  • 120 gr margarina
  • 200 gr faina
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • un plic praf de copt
  • 30 frunze de menta proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu menta:

Frecam margarina cu zaharul, pana devine o crema ,apoi adaugam oul, esenta de vanilie si amestecam bine.
Separat cernem faina si praful de copt, le amestecam si le adaugam peste compozitia de margarina, punem si menta maruntita si amestecam bine. Formam bilute pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si pudrata cu faina. Le coacem la foc mediu aprox 20-25’.

Se pot consuma imediat ce se racesc, vor fi putin crocanti, dar dupa 1-2 zile sant sfaramiciosi si foarte buni simtindu-se gustul minunat al mentei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Julie 1

27.06.2010, 21:21

Super idee! Cred ca sunt tare buni! Am vazut menta la ghiveci in kaufland.

mihaelar63 1

28.06.2010, 08:54

5 furculite mari wow asta da reteta .
eu gasesc menta prospata la piata .

lia maria 1

28.06.2010, 12:10

ramonaki, nadina, adevarul este ca nu mai am, sau mancat la foc automat dar azi ma apuc de o noua portie daca trebue bucuros dar, mai fac si biscuiti cu fulgi de cereale (eu sunt innebunita dupa ei) am sa revin mai tarziu cu reteta si fotografii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu gem