Biscuiti cu unt si dulceata

de maisondenisse in Dulciuri, 23 Noi 2015 | 7826 vizualizari

 

Credeti-ma, nu aveti cum sa dati gres cu aceasta reteta incredibil de rapida! Din 3 miscati aveti niste biscuiti foarte aromati care se topesc in gura, la propriu.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 80 g zahar pudra
  • 300 g faina
  • 1 praf de sare
  • 1 esenta vanilie
  • 1 lingura praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu unt si dulceata:

   Untul taiat bucatele se mixeaza cu zaharul pudra pana acesta se topeste. Se adauga sarea, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza pana cand se obtine un aluat omogen.

   Din aluat se fac bilute de cativa cm si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt. In mijlocul bilutelor se face o adancitura cu degetul in care se pune dulceata.

   Biscuitii se baga in cuptorul preincalzit pentru 12-15 minute, iar dupa ce se racesc complet se pudreaza cu zahar pudra.

TIPS-URI

1

Se lasa la cuptor doar cat biscuitii sa devina aurii pe margini, dar se coc prea mult, dupa ce se racesc se vor intari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu unt si dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

24.11.2015, 08:46

maisondenisse 1

24.11.2015, 14:12

Si mie mi-au placut tare mult!!

Bya Ralu 1

24.11.2015, 19:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada Varlam