Biscuiti de ciocolata

de Giana in Dulciuri, 26 Noi 2014 | 4817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g margarina
  • 175 g zahar pudra
  • 280 g faina
  • 1 ou
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 4 linguri lapte rece
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 1 varf de cutit sare
  • scortisoara
Portii: 48
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de ciocolata:

Se freaca margarina cu zaharul. Cand compozitia devine spumoasa, se adauga oul, sarea, bicarbonatul dizolvat in cateva picaturi de otet, scortisoara, laptele si ciocolata topita intai pe aburi. Faina se adauga la sfarsit. Se framanta o coca si se da la rece pana cand se intareste.

Se intinde o foaie subtire de 7 mm, pe planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme. Resturile de aluat se aduna, se framanta si se intinde din nou o foaie, se taie cu forme. Se aseaza biscuitii pe o tava presarata cu faina, sau pe hartie de copt, si se coc la foc potrivit (180 `C) 10-15 minute. Se dau calzi prin zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Giana 1

27.11.2014, 09:02

Claudia, formele le am de la mama, nu stiu de unde le-a cumparat, le avea de multi ani.

Rocsi 1

27.11.2014, 14:57

Deliciosi si frumosi

mirela0911 1

28.11.2014, 15:30

Ce frumusei!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu nuca si ciocolata