Biscuiti sarati cu avocado si busuioc

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2015 | 4221 vizualizari

 

Pentru amatorii de crantanele, aperitive sarate...

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado
  • 1 ou+1 galbenus
  • coaja rasa si sucul de la jumatate lamaie
  • 100 g branza de vaci
  • 100 g smantana grasa
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri pline untura de casa
  • 1 mana frunze proaspete de busuioc
  • 400-430 g faina
  • 1 lingura bicarbonat
  • 1 lingura praf de copt
  • 250 g cascaval
  • 70-80 g branza Pecorino
  • pentru uns si deasupra: 1 albus, seminte(in, susan)
Portii: 90
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sarati cu avocado si busuioc:

Punem in vasul robotului de bucatarie miezul unui avocado. Adaugam zeama si coaja rasa de lamaie si pasiram bine, pana obtinem un piure fin de avocado. Adaugam oul si galbenusul, sarea, branza de vaci, smantana, amestecam bine toate ingredientele pana obtinem o crema fina de branza cu avocado. 

Intr-un vas separat, dam pe razatoarea cu gauri mari cascavalul, iar pe razatoarea cu gauri mici branza pecorino. Amestecam branzeturile impreuna cu faina, bicarbonatul, praful de copt. Facem o groapa in mijlocul ingredientelor uscate, turnam amestecul facut anterior de crema de branza cu avocado,busuioc taiat marunt, punem si untura si framantam aluatul pana se desprinde de pe peretii vasului. Daca mai necesita mai adaugati faina...Dati aluatul la frigider pentru 30 minute. impartiti aluatul in patru, luati o bucata, o puneti pe masa de lucru, eu folosesc o plansa din silicon. Intindeti aluatul cu sucitorul intr-o foaie groasa de 1-1,5 cm. Decupati cu o forma biscuiti, ii puneti in tava tapetata cu hartie de copt,ii ungeti cu albus de ou batut, presarati peste ei seminte si coaceti biscuitii la 180 grade pentru 13-15 minute. Sa va fie de folos!!

TIPS-URI

1

nu necesita infainare masa de lucru

2

depozitati biscuitii in cutii de metal cu capac...se mentin fragezi pentru mai mult timp

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati cu avocado si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu pui si legume