Biscuiti spiralati

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 5 Dec 2010 | 6154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt/margarina
  • 150 g zahar pudra
  • 1 ou
  • Vanilie
  • Coaja rasa de lamaie,portocale
  • 300 g faina
  • 5 g praf de copt
  • 3 linguri cacao neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spiralati:

Margarina la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra pana devin o crema spumoasa.Se adauga oul si se mixeaza pana se incorporeaza bine si redevine o crema omogena.Se adauga aromele si se incorporeaza faina amestecata cu praf de copt.

Aluatul se imparte in 2 parti egale.In una din jumatati se incorporeaza prin framantare cacaua.

Masa de lucru se unge cu ulei;se intinde aluatul alb  intr-un dreptunghi;la fel si blatul negru se intinde intr-un dreptunghi egal cu cel alb.Peste blatul alb se aseaza blatul negru si se ruleaza impreuna.Rulada se lasa 30 de minute la frigider apoi se taie felii de 1 cm grosime si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se coc aprox 15 minute in cumptorul preincalzit la 180 grade C.Se pastreaza in cutii din metal inchise erimetic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spiralati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

LUK 1

06.12.2010, 00:13

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:13

frumos si bun

Teo 1

07.12.2010, 08:27

nu stiu cat or fi de buni, dar aratafrumos de tot !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu ciocolata