Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Margarina la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra pana devin o crema spumoasa.Se adauga oul si se mixeaza pana se incorporeaza bine si redevine o crema omogena.Se adauga aromele si se incorporeaza faina amestecata cu praf de copt.
Aluatul se imparte in 2 parti egale.In una din jumatati se incorporeaza prin framantare cacaua.
Masa de lucru se unge cu ulei;se intinde aluatul alb intr-un dreptunghi;la fel si blatul negru se intinde intr-un dreptunghi egal cu cel alb.Peste blatul alb se aseaza blatul negru si se ruleaza impreuna.Rulada se lasa 30 de minute la frigider apoi se taie felii de 1 cm grosime si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se coc aprox 15 minute in cumptorul preincalzit la 180 grade C.Se pastreaza in cutii din metal inchise erimetic.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult