Boccelute cu ciuperci

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2010 | 4796 vizualizari

 

Dupa cum spuneam,ador clatitele.

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 250 gr faina
  • 30 gr unt topit
  • ciuperci din conserva
  • parizer
  • cascaval
  • smantana
  • sare,piper
  • ulei
  • marar,ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boccelute cu ciuperci:

Se face compozitia de clatite din lapte,oua,faina,unt topit,sare.

Pentru ca umplutura este de ciuperci,am pus si marar in compozitia de clatite.

Se coc clatite foarte subtiri.

Pentru umplutura:

Ciupercile se spala si se taie.Ceapa verde se taie si se pune la prajit cu putin ulei.Adaugam ciupercile si parizerul taiat cubulete(al meu a fost felii,deci n-au prea iesit cubulete).

Se condimenteaza cu sare,piper,vegeta si se pune multa verdeata.

Pe fiecare foaie de clatita se pune putin cascava,o lingurita de smantana si umplutura de ciuperci.

Se face o bocceluta pe care eu am "legat-o" cu o felie de bacon.

Se pun la cuptor pentru 10 minute.

Mie imi plac chiar si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Corinuta 1

26.09.2010, 00:08

puideom150 1

21.02.2011, 22:14

Imi place ideea de "bocceluta"... O sa imprumut ideea, daca nu e cu banat...

diaconta 1

21.02.2011, 22:44

Puiule nu-i cu banat ce surpriza frumoasa mi-ai facut ,hai sa te ca nu ne vede nimenea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca rest, restul e istorie