Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi

de diaconta in Porc, 10 Mar 2013 | 8521 vizualizari

 

Ideea am preluat-o de la Sara&Mike,foarte mult mi-au plăcut ,mai ales că e o reţetă simplă ,iar pentru umplutură se pot folosi şi alte ingrediente.Eu m-am gândit să le încerc şi cu legume.

 

INGREDIENTE

  • O bucata cotlet de porc fara os (500 g)
  • 400 g carnaţi proaspeti de porc
  • 100 g piept de pui
  • Sare,piper,boia
  • verdeata
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi:

Cotletul  l-am taiat felii duble,adica am taiat o felie dar nu pâna la capat,apoi am taiat din nou,de data aceasta pana jos.

Am obtinut patru astfel de felii.

Am pus feliile de cotlet pe tocator între doua folii si le-am batut pâna au devenit foarte subtiri si suficient de  întinse pentru a face bocceluta.

Le-am condimentat.

Am scos umplutura din cârnaţi,am amestecat-o cu pieptul de pui taiat bucatele si cu verdeata ,am pus pe fiecare  felie de cotlet umplutura,apoi am legat ca si o bocceluta.

Le-am asezat în tava în care am pus ulei si putina apa si le-am pus la cuptor.

Pentru ca „vârfurile” boccelutelor au tendinta sa se arda,le-am acoperit cu o folie de aluminiu chiar deasupra.

Le-am lasat la cuptor cam o ora si jumatate,pentru ca cotletul este o carne destul de tare si vroiam sa fie patrunsa si umplutura din interior.

Am servit cu garnitura de piure de cartofi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura ardeleneasca