Bomboane de ciocolata de casa cu nuca de cocos

de stelianaioana in Dulciuri, 17 Ian 2011 | 10290 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa
  • 1 cana zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100gr unt 
  • 250 gr lapte fraf
  • nuca de cocos

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de ciocolata de casa cu nuca de cocos:

Se fierbe apa cu zaharul pana se leaga siropul. Se adauga untul si se amesteca pana se topeste. Adaugam cacaoa si laptele praf. Cu mana inmuiata in unt formam bilute pe care le tavalim prin nuca de cocos.eu am folosit nuca de cocos de mai multe culori.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de ciocolata de casa cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

elena1988 1

18.01.2011, 19:48

nu am cuvinte

stelianaioana 1

21.01.2011, 18:38

buna,si va multumec.Ioana este fica mea,are 3 ani si 5 luni.si Steliana sunt(pentru mihaelar63)

MIUTA 1

26.04.2014, 11:49

La multi ani fericiti !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura Fanta cu branza si blat de cacao