Bomboane Rafaello

de carmenvlad in Dulciuri, 4 Apr 2011 | 14847 vizualizari

 

Retetele de bomboane Raffaelo de pe bucataras, au fost sursa inspiratiei pentru mine.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt (200 g)
  • 260 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g nuca de cocos + 100 g pentru decor
  • 100 g alune macinate (nuci sau migdale)
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 20 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:

Se alifiaza untul cu zaharul pudra si cu cele doua pliculete de zahar vanilat. Se adauga laptele praf, nuca de cocos, stafidele si alunele macinate. Se amesteca toate ingredientele bine, se omogenizeaza compozitia si se da la frigider pentru 1 ora. Apoi se ia cu mana din compozitie si se fac bilute mici care se dau prin nuca de cocos. Eu le-am dat prin mai multe sortimente de nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca de cocos( Rafaello)